dilluns, 14 de setembre del 2009

Incertesa...

Bé, s´acaba l´estiu i ja tenim els primers símptomes de tardor. Pluges intenses i benvingudes, ambient més fresc i soportable. Ja no dormisquege únicament amb calçotets. Ha sigut un període estival curt pels maleïts exàmens de juliol, però ben variat, intens i dinàmic. He fet una gira prou completa, i encara així he deixat massa coses per fer i vore. Em sap molt greu. Un estiu que ha variat entre la felicitat i el patiment. Especial, diria jo. Altre símptoma evident és el retorn a la facultat. Un retorn amarg, trencador, però en certa mesura desitjat. Un curs, en el que m´he de plantejar seriosament el futur.



Quan vaig triar la carrera que desenvolupe ara mateix, reconec que no va ser una decisió diguem-ne vocacional. Uns mesos abans tenia algunes altres preferències que no van quallar, bé per desil·lusions o altres raons que tampoc cal valorar ara mateix. Sent sincer, vaig vore en Dret una opció atractiva i interessant, i ho vaig escollir. A hores d´ ara no me´ n penedisc. Escorcollar pels ordenaments, aprendre nous arguments, llenguatges i interpretacions jurídiques ha sigut una tasca a voltes avorrida, a voltes insuficient, però globalment profitosa.

A hores d´ ara estem en el període de matriculació del que vindrà a ser el meu 5é any. Hui he començat el nou curs acadèmic (cada any s´ inicia abans collons!) amb una voluntat organitzativa i de treball que espere que no se´n vaja en orris abans d´ arribar l´ octubre. Ja seria prou. Si res estrany no passa, enguany serà l´ any que deixe quasi per acabada aquesta carrera, a excepció d´ alguna assignatura solta i crèdits de lliure configuració que per major comoditat horària deixaré per al pròxim curs, en altra universitat que m´ agradaria que estigués dins del domini lingüístic.Són aquestos, uns moments en els quals veus com aquell horitzó llunyà, ja el tens a l´ abast de la mà, quasi aconseguit no sense patiment, però amb una continuïtat que em fa moderadament satisfet. No obstant això fa uns dies que ho barrine. No deixe de fer-me preguntes relacionades amb el futur que, probablement per la seua magnitud o incertesa em provoquen una certa por.

I després què? Què vull fer? Seguiré estudiant? On estaré? Perdré el temps, o tot m´ anirà bé? Com m´ hauré de plantejar els afers extraacadèmics ? Fins a quin punt m´ han d´ afectar? I la música? És una altra opció o quedarà com fins ara en una fidel admiració?

Massa preguntes. Doncs això, incertesa total i absoluta.

6 comentaris:

Pasqui ha dit...

Preocupat sols de traure't aquest any el millor que pugues i, el que tinga que vindre després, ja vindrà.

Ja veuràs com tot et va bé.

Anònim ha dit...

Soc Xavi (Trombo de la banda, no el mestre :p haha). Lo que diu Pasqui, no rodes el cap que tot vindrá i ja es cansaras tambe haha.

Ale, ens veiem.

Esther Quilis ha dit...

Així hi ha més d´un...Ànim!!!
Tot al seu temps!! Besets!

Anònim ha dit...

hola agosti, saps una cosa com diue les altres que han fet comentaris no eres l'unic que ha passat o esta passant per este moment. Saps cada dia que passa no se ben be per que, bueno si pero no del tot, crec que ens assemblem mes i desde la distancia que tenim t'admire una miqueta mes. Pense que eres una persona de cap a peus i el futur de segur que es depara bons moments i bones experiències. T'anime per a que no deixes la musica ja que a mes de ser un bon music, un mai deu de deixar de fer el que li agrada, ara si de forma professional o no aixo ja es cosa teua. Pense que l'elecció de Dret no ha estat erronea. Hi ara si que es dic una cosa de la meua collita, EN LA VIDA SERAS EL QUE VUILLGUES SER, LLUITA PEL QUE ESTIMES I VIU CONTENT I QUAN ARRIBE EL MOMENT HAURAS SIGUT UN HOME FELIÇ. i jo que ho vega i estiga ahi per compartir-ho en tu.

Bouet.

Pasqui ha dit...

I de regal... una cançoneta per que t'animes :-D

Sopa de Cabra - Els teus somnis: http://www.goear.com/listen/c3f72da/Els-teus-somnis-sopa-de-cabra

Agostí Tiralí ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris i la cançó.

Bouet, sent no haver contestat abans. L´admiració és recíproca. T´he d´agrair sincerament el comentari perquè sé que és ben sincer i que prové d´un molt bon amic. Tinc molt en compte els teus consells sempre. A vore si eixa frase de la teua collita adquirix realitat en un futur! Un bon futur que espere que tu també assolisques.

Salut i festa!