diumenge, 16 de novembre del 2008

10.000 visites i 10.000 gràcies

Tot i que jo crec que, açò de commemorar números redons em pareix una xominà molt estesa en mitjans de comunicació, blogs, etc. a mí m´ha agradat sempre fer de borrego i copiar un poc el que fa la resta (fruït de la poca imaginació i originalitat que tinc, tot s´ha de dir). També cal que reste mèrits a l´esdeveniment virtual, perquè si ho pense bé unes milanta visites (o més) les hauré fet jo.

Així és que, agafant-me a este clau, i tenint un ànim indirecte de mantenir aquest blog amb unes constants vitals fluixes, però amb una continuïtat esperançadora de temps millors tant en disponibilitat i creació, com en ganes.

A més, és una bona ocasió per a agrair directament a tots aquells (cada dia més comptats) que entren molts dies trobant-se el mateix, que són capaços d´engolir-se totes eixes parrafades que amolle, que perden 5 minuts, que comenten de manera il.lustrativa i amb un esporàdic poc trellat, i sobretot aquelles referències positives que he sentit unes quantes voltes, i que et fan sentir molt pagat i satisfet, atenent també a un estat personal en què els canvis d´ànims són prou oscil.lants. El blog aquest, a banda de ser un refugi personal on és fàcil evadir-se, també ha sigut una font de dosis d´autoestima positiva.

Trobe que és de justícia agrair-ho de volta en quant, encara que siga en dos o tres minuts, amb dos o tres senzills paràgrafs i de manera un poc " desubstancià".

Per cert, estic acabant-me de llegir un llibre sobre una part ben important del passat de Benidorm, que m´agradaria comentar ací. En acabar serà...

Fins al moment, moltes salutacions i 10.000 gràcies (ara crec que en són 10.025!)

14 comentaris:

Miquel Àngel Gascón ha dit...

Felicitats per les 10.000. Dir-te que des de Torrent també t'hauran fet alguna visita...

A vore quan puc vore com toques la trompeta i el fiscorn en directe. Felicitacions i a continuar avant

Anònim ha dit...

Salu2! Supongo q descubrí tu blog debido a q en clase siempre metías alg d publicidad, y x ello no lo conocí desd sus orígenes, xo sabes q siempre he sido 1fiel seguidor, jeje...
Ánimo, y a trabajar x otras 10.000visitas...
GOLPEAN, GOLPEAN!!!

Sole ha dit...

Felicitats Agus!

Anònim ha dit...

ei agostinet, felicitats, fa poc que li pege una ulladeta al teu blog pero be, anims i continua expresante com ho fas, es un plaer llegirte. ens vem adeu. bouet.

Anònim ha dit...

felicitats des de València!!! seguix així ;)

Anònim ha dit...

Enhorabona wapooo!!!!
Dins de poc eres famòs i tot!!!
Avore si ens veiem un dia d´aquestos!!!! Molts besets cosinet!!!!

Anònim ha dit...

agosti soc bouet, simplement dos coses sobre el concert del divendres 28, es al pub marea d'altea, que esta en la mateixa carretera nacional, toquem els segons a les 11:45 hores a tocar. Tindrem que estar alli sobre les 20:00 hores per provar. Si vols mes detalls tocam al movil. au amic.

Anònim ha dit...

ufff, menos mal, estava ja cansat de entrar 9.970 voltes así, enhorabona

Marieta ha dit...

Ara ja tens una més en la meua!!

Besets!

Anònim ha dit...

Enhorabona al blog i a tú tb!!

Que siguen moltes més.

Au kku!!

Anònim ha dit...

Ei Agus! Felicitats home. Ja pareixes Gema Amor donant les 1.000gràcies en el radio sirena.No estaràs pensant en anarte amb ella i Ripoll veritat? xD
bromes a part, la veritat esque ni han poquets blogs en els que considere que val la pena pararse un poquet i disfrutar del contingut, i este es un bon exemple.
ale mestre

Anònim ha dit...

agus makina felicitats x les 10000 visites XD k augmente la cosa

Anònim ha dit...

Agus sóc Vicent. Enhorabona tio, mola molt llegir-te encara que no sempre comente (de fet casi mai comente jaja) però és molt entretingut llegir el que escrius. Ara a per les 20000! Ens vem en la banda!

Anònim ha dit...

Agosti, tanta gent, eres famos!!!!
Clio