diumenge, 24 d’octubre del 2010

Sóc Mediterrani!



Des de Southampton estant, i amb la melangia ocasional que em caracteritza, vos presente el primer lip-dub realitzat per una organització política. El BLOC JOVE. Fou enregistrat a la Trobada Nacionalista de la Tardor, a la Finca "La Massarra" de Bocairent, dies després d'haver-se cremat les serres dels voltants. La cançó és Sóc Mediterrani de Seguridad Social amb la col·laboració de Miquel Gil. L'artista que ha armat tot eixe sarao és l' amic Pere Fuset, ex-secretari general de les joventuts nacionalistes i administrador del portal Valencianisme.com.

Ha sigut graciós vore actuar a tants amics i amigues representant el nostre esperit valencià i mediterrani amb les tradicions, festes i indumentàries que ens caracteritzen. Fins i tot apareix el meu amic colivenc Albert Mira amb la xil·laba dels Moros Músics, la meua comparsa. Gran moment el dels tres diputats de Compromís, Enric Morera, Mireia Mollà i Josep Maria Panyella. Genial i impagable, de veritat.

Pere, des de terres angleses, i totament immers a un orgasmus que canviarà ma vida, t'he de dir que m'he emocionat una barbaritat amb el lip dub del BLOC JOVE coordinat per tu. T'he d'agrair
que m'hages i m'hàgeu provocat el primer somriure del dia (quines d'alçar-se són estes?). He sentit enveja sana de no haver pogut participar. Sempre m'heu demostrat que el BLOC JOVE és diferent, innovador i fester. I açò m'ho confirma. No deixes ni deixeu mai de cantar, ballar, botar. Però sobretot, continueu amb la política en clau valenciana, valencianista, d'esquerres i verda des d'eixe punt alegre i positiu. La millor forma de guanyar eixe País i eixa gent que tant volem.

Des de Southampton, amb admiració i enyor,

Agostí.

1 comentari:

alex ha dit...

Bueno, usted quiere tener más rango de página y más visitas? Vamos a hacer un intercambio de links! entrar aquí y seguir los pasos!