dijous, 3 de maig del 2007

Depressió postfestes...

Doncs sí...després de d´uns quants dies d´absència i d´haver-me envaït del món, torne a la rutina...puta rutina.Tots els anys igual. Pareix que mai aprenguem la lliçó. Des que tinc un mínim ús de raó (Ho formule hipotèticament) els dies 2 de maig i següents han sigut sempre per a mi els més tristos de l´any.

Són dies que no pots concentrar-te perquè no pares de recopilar aquells moments tan bons que has passat en festes amb els companys d´esquadra i la resta del Xiringuito Curri Cacha, la Capitania dels Gaddafis, el veure desfilar a la teua banda per el teu poble. No vos enganye si vos dic que encara olore a pòlvora mullada (com no ha tornat a ploure en festes), encara sent el gust de mentireta, plis plai o ricard en llimó de les "guerrilles" o eixes pastetes tan bones de Ca Gaitana.

Sobretot un dels moments més tristos és veure com torna la nostra patrona a l´ermita, símbol inequívoc de que s´han acabat les festes, i ja també, el "sumum" de la tristor esdevé quan al matí següent he de creuar de la marjal d´Onil. Per a mi aquest camí és com el trajecte que em porta d´uns dies en el paradís a la anterior mencionada "puta rutina". Però sens dubte tornarem prompte...

Com veig tot continua igual, els polítics fent el mono i la mediàtica detenció de la Pantoja...La veritat és que em posa de mala hòstia veure el tractament que li fan a este tema. És l´assumpte més important del món per a dedicar-li tant de temps?...Doncs no, però sí que és el que més interessa a la gent, societat imbuïda per una cultura de brossa i de donar-li importància a coses que realment no la tenen i deixar de costat aquelles que sí ho mereixen. Per supost que no estic gens d´acord en tot el que es va fer a Marbella , però si de deveres volen tractar aquest tema en profunditat, els recomanaria(sobretot a Canal 9 que ha dedicat un quart d´hora a la Pantoja) que li pegaren una ulladeta al PP, el partit de la corrupció per excel.lència i de tantes altres coses que ja anirem comentant...Per cert, el dissabte 5 de maig anirem a València a la manifestació del 25 d´abril en la que conmemorarem els 300 anys de la Batalla d´Almansa. Espere vore-vos a molta gent per allí i passar una bona vesprada-nit amb tots vosaltres...Me´n vaig a seguir lluitant en la depressió...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre contra la massa borreguil!^^

Anònim ha dit...

Xé Agus! Si que es dur açò de que s' hagen acabat les festes!. La veritat, es que amb eixa descripció que has fet... quasi em pose a plorar! jajaja.
Son els millors dies de tot l' any, i encara que haja plogut, son dies únics i inoblidables.
Res, per acomiadar-me, recordat de començar a omplir la lladriola, perquè el 2023 està ahí mateix... jeje, i la veritat es que de segur que fem una capitania apoteòsica!
Ja queda menys per al 22 d' Abril!