diumenge, 30 de desembre del 2007

Enguany, l´any vinent...

...És un tòpic i un costum veure la blogosfera aquestos dies carregada de resums, anècdotes, penes alegries que han esdevingut al 2007, així com desitjos, esperances, propòsits i il.lusions que en molts casos, com ja sabreu, cauen pel seu propi pes a la setmana d´haver començat un nou any.

No vaig a fer ara lloances del 2007, tampoc vaig a dimonitzar-lo. Ha sigut un any normal, amb certes alegries, amb certes desil.lusions... Sobretot sempre em dóna la sensació de que quan finalitza un any, s´ha desaprofitat massa el temps. Sempre ens marquem ( i no és menester que siga el primer dia de l´any) uns plans que malgrat tenir unes ganes enormes per realitzar-los es queden en paper mullat. També podríem parlar de les inquietuts personals a les quals no dediquem massa esforç ni temps. Si fem una ullada general a tot aquest any (encara 2007), m´agarra un penediment de notar com passa un altre any, i o bé per gossera o per falta de temps no hem fet tot allò que ens agradaria, i que per supost continua en peu, per a vore si arriben nous temps més voluntariosos i amb major compromís de la meua persona.

Viatges i excursions (i no quedar-me en casa fent el gos), projectes molt atractius, festes (assistir a la major quantitat d´esdeveniments festius possibles), música (més dedicació i estima), cultura (aprofundir en la nostra), estudis (major planificació), politiqueo (2007, 300 anys després d´aquella trista data per al poble valencià, ha sigut una altra oportunitat perduda, així com la consecució d´ uns resultats decebedors i desil.lusionants per al valencianisme però alhora motivadors a més de major experiència cap al futur més inmediat...). Com tot no s´acomplirà, en que la meitat de coses es facen, ja estaré content. Si és que hem "de pixar amunt"

També he conegut noves i bellíssimes persones que conformen la meua reduïda però alhora sentida llista d´amics. I d´amors..."no comment"...tinc l´esperança de que aquesta sequera (i fent un símil de l´oratge variable que patim a les nostres terres) acabe convertint-se en una pluja torrencial d´estima (que també en necessite).

Per últim, ha sigut a l´any 2007 on he conegut açò dels "blogs". Em pareix una eïna fonamental per a donar a conéixer els teus pensaments així com sentiments. Malgrat ser una feina a voltes pesada i difícil de portar, resulta gratificant vore com la gent respon entrant a llegir el que tu has escrit, que et diguen que els ha agradat, que els ha fet gràcia, o fins i tot i una cosa important i alegre per a mi: trobar-te amb algún comentari per curt que siga. Gràcies a tots per fer que aquest aquest humil i apassionant projecte del "Racó d´Agostinet" siga un motiu de satisfacció.

Bon any companys!...i coneixement amb el "alpiste" (la beguda) eixa nit tant festiva...

Salut i 2008

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Xeeeeee Agostí , puesto que este es seguramente tu último escrito en el blog del año 2007 , voy a dejar un poco de huella jaja.

Bueno,como bien sabrás me gusta mucho como escribes, aunque difiero en algunos temas(politiqueo y tal siempre impregnado de tu dosis de nacionalismo valencianojajaj)en general suelo estar de tu parte en casi todo, hasta cuando dices:"La trompeta me suena a mierda macho" XD

Bueno que paso de enrollarme demasiado, que eso no va conmigo.Solo me keda decirte FELIZ AÑO NUEVO!!!!

p.d.:A ver si nos ponemos un poco las pilas con la trompeta y con las mujeres , que te veo solterón como ximo a los 40

FELIZ NAVIDAD Y PROSPERO AÑO NUEVO 2008!!!

César i café licor

Anònim ha dit...

weno agosti estic amb gossera descriute comentaris xo ja k mo as demanat tescriure i ademes xk es quasi quasi un altre any XD. espere k pases un feliç any nou i lo k keda d vacances i k almenys akesta any si k el disfrutes salut i feliç any nou!!!!

ximoooooo polopi

Anònim ha dit...

weno agosti estic amb gossera descriute comentaris xo ja k mo as demanat tescriure i ademes xk es quasi quasi un altre any XD. espere k pases un feliç any nou i lo k keda d vacances i k almenys akesta any si k el disfrutes salut i feliç any nou!!!!

ximoooooo polopi

Anònim ha dit...

Tiralí... T'has deixat d'escriure el fracàs del canvi a la Generalitat T_t Sense dubte el major esdeveniment de l'any. Ah! I més important en cara... L'any 2007 has conegut la teua futura dona! Et sembla poc?

Tiralí & Princesita ^^

Anònim ha dit...

Els anys passen i fa igual el que et proposes . ..
L'important és el canvi.
en qualsevol moment, jo crec.

Salutacions des d'Alacant! i en breu des de Barcelona!!

Que et vagi be la vida aquest any i en general tots, que et vagi be dret, i sobretotes les coses: que et vagi be amb les noies!

fins aviat!

Anònim ha dit...

M'encanta el teu blog, Agus Man. Tant per la capacitat que tens de fer-nos reflexional sobre qualsevol cosa, com per la bellesa que emana de les paraules que escrius. Simplement sensacional.
Feliç 2008! Un abraç

Eusebi.

Eco Taronja ha dit...

Ànim i sort, a mi també m'agrada a munto el teu blog. Feliç 2008 i a treballar per a complir eixos objectius que t'has maracat o desitjat.

Sole ha dit...

Eeii..jo també et desitge lo milloret de lo milloret per a aquest any vinent. I lo milloret no és més que tot allò que desitges i que et faça feliç.

BON ANY!

pd: sent haver contestat tan tard, xo es que acabe d'arribar fa un ratet!
besos!

Tomás ha dit...

Xeee Agustín!! Hacía tiempo que no escuchaba mi canción. La recuerdo sobre todo por los pasacalles en fiestas de mi pueblo de cabezudos junto a la "dolçaina i el tabalet".

También te deseo un feliz año, adéu!

Albert Miret Ballester ha dit...

Amic feliç any i tandebò que el que acì demanes es puga compplir.
Enhorabona pel blog.