divendres, 27 de juny del 2008

Aparicions...

...A banda de resacós, m´he alçat animat. I no cregueu que és pel partit de futbol, que quasi no vaig vore (enhorabona a molta gent). A part d´una festa d´eixes que fan història, molta gent sol dir que les coses ocorren quan menys t´ho esperes. Ahir van tindre raó. I és que a mí que m´agraden les coses espontànies, que naixen sense buscar, em vaig vore envoltat d´una sorpresa que amb una melàngia quasi oblidada havia somiat. Sorpreses que per moments conviden a enlairar-se i sentir-se més feliç, més valuós. Sorpreses que m´ennuvolen. Aparicions inimaginades que trobava a faltar. Probablement no es torne a repetir, probablement m´haja pogut l´art de l´exageració perquè la sorpresa no va durar massa i perquè malauradament hi havia massa sidra en les meues venes. Però que voleu que vos diga, el costum de l´abstinència fa que qualsevol esdeveniment d´aquestos per petit que siga arribe a ser fins i tot especial. Probablement este sentiment tampoc siga mutu. Què més dóna? Al cap i a la fi i sent massa individualista, el que més importa és el reforç d´una autoestima sempre un poc corcada però que afortunadament amb aquestos estímuls demostra que és capaç de reviscolar.


Gràcies de tot cor...

6 comentaris:

Sole ha dit...

com es nota que estàs de vacances...que bé..

espere que parles del que estàs parlant. si és així, m'alegre molt per tu, que ho mereixes tot!

besets!

Anònim ha dit...

Chè, ja torne a tindrer la teua direccio del blog... aixo de estar a linux i no portar el favoritos de windows (que bobo estic, es tinc al meu blog tambe xD)...

Bo, malegre que tot es vaja be, aunque no se a que es referises...

Y per als que no u sabeu, linux esta en Valencia i te un suport enorme als valencians... tenim distro i tot, es diu Lliurex.

Ale ens veiem. adeuu

Anònim ha dit...

Asi teniu un video de com es fa la instalacio. Tambe informa...

http://www.youtube.com/watch?v=QZlKT1fAGPI

mireu a vorer i animeuvos...

Jsk ha dit...

Agostí pero ja que estas, comenta quina ha segut la sorpresa que ens has deixat a tots a mitges jajajajaja

Marieta ha dit...

Xe, un altra volta en la intriga..., soles que ara no hi ha una trompeta al final!! ;-p

Com dispose de llibertat per a traurer les meues propies conclusions, pensaré el que jo vullga i m'alegraré per tu (com Sole),jeje.

Saluts Agus!!

Agostí Tiralí ha dit...

Va ser una circumstància que es va produir en un moment que deveres no haguera imaginat. Tampoc és el meu estil publicar-ho ací i revetlar intimitats personals. Al cap i a la fi tampoc és que la situació en si va ser molt increible. Sols que per a mí qualsevol coseta, qualsevol detallet em fa perdre´m per les arriscades paranoies i fins i tot per les inútils il.lusions...Què anem a fer, tot m´afecta prou més del que deuria...

Salutacions