dissabte, 30 d’agost del 2008

Gatxull, un nou projecte...

...Farà cosa de dos setmanes i mitja, em vaig atracar per la Cala de Finestrat a sentir un concert de grups joves de la nostra comarca. A banda d´estar avorrit, m´havien dit que tocava "Gatxull" un grup de Sella que feia música en valencià i que m´havien recomanat totalment. Quina sorpresa la meua trobar-me a tantíssims coneguts amants de la música rock!

Saludant, saludant, em vaig trobar amb Miquel, cantant i baix de Gatxull amb el qual havia coincidit tocant en alguns concerts de la UMB. Coneixent la meua afició per la trompeta, em va proposar gravar un cd amb ells i passar a ser un integrant més del grup. Ho reconec, em va sobtar molt la proposta perquè a banda de creure que ja anaven ben servits, i de ser un grup boníssims (guanyadors del JEROCK 08 per cert), trompetistes bons n´hi han "a pataes". Va ser molt inesperat. Amb certa vergonya i il.lusió dissimulada, vaig acceptar. Això de tocar en un grupet, sempre havia sigut un desig frustrat. S´ha complit, i només acaba de començar... A més em sent molt còmode en eixe ambient en el que es barreja un ànim crític de la societat que ens envolta, la música així com la defensa del medi ambient i de la nostra cultura.

Després d´un assaig per a prendre un poc de contacte amb els companys i la música, vam anar directament (xe tu! com els professionals!) a gravar a Sant Joan un cd que eixirà prompte al mercat i del qual espere que invertiu en ell (no serà gens car) perquè a banda de ser una bona ajuda per a nosaltres, està quedant-se preciós...tot i alguns problemes (de serietat sobretot) aliens a Gatxull.

D´altra banda escric el post, perquè ahir va ser el primer concert i en un marc únic i natural com és el Barranc de l´Arc, als peus de l´Aitana. Precedits d´una actuació d´expressió corporal i musical un tant extravagant i surrealista d´un home pintor, vam tocar en família a un aniversari/festa hippie. Cal dir que l´experiència fou molt positiva. Vaig gaudir prou amb els companys. Les cançons composades per Miquel (un gran músic) són brutals. Tanmateix, també he de dir que encara estic un poc verd, en periode d´adaptació o de "rodatge" com diu Fede, la qual cosa es traduix en inseguretat, algunes errades, i desconeixement d´algunes cançons, aspectes que poc a poc (això espere!) anirem subsanant.

Pròxima actuació el 5 d´octubre a Sella, en el context incomparable de les seues Festes Majors Patronals, on aprofitarem per a presentar el CD. Espere que vos arrimeu. De tota manera ja aniré informant-vos.

He de reconéixer que estic molt content. Projectes com aquestos en que coneixes nova gent boníssima fent allò que més t´agrada, la música, ajuden a mantenir la il.lusió, motivació i activitat que fan falta. Tot un plaer compartir-ho amb Gatxull, format per Miquel (veu, baix i improvisacions), Sergio i Edmond (guitarres), Josep (Bateria), David (dolçaina), Fede (trombó i cors) i amb tota eixa gent, que vaja on vaja Gatxull va darrere.

Per acabar, el crit de guerra: gatxull! GATXULL! gatxull! GATXULL!...

Salut i Gatxull

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Agostí! Molta sort amb este nou projecte

Salut i Gatxull!

Anònim ha dit...

Aixo es bonico home. Ja ens vendras algun disc en tenirlos, no? jaja

Bo, ens veiem per la banda.

Anònim ha dit...

Jo els vaig sentir en la platja del paradis en la Vila hi ho fan molt be,la cançò de Terra es bonissima i a mes estan en el seu spaces.

Anònim ha dit...

estuvieron muuy chulos los conciertos =).
Por cierto! Enhorabuena!!

Marieta ha dit...

Enhorabona Agus!! A vore si teniu sort i vos feu grans!.

Salutss!!

Anònim ha dit...

Hola.
Sóc de Finestrat i el divendres passat vaig anar a vore a Sekia al concert de Sant Antoni d'Altea.

Em vaig emportar una sorpresa al sentir-vos, perque em va agradar molt el vostre concert.

Heu editat ja el vostre disc?
On es pot comprar?

Agostí Tiralí ha dit...

Xe, quina sorpresa! Pensava que a este post no comentaria ja ningú, perquè feia massa temps que el vaig escriure.

En primer lloc, gràcies. La veritat és que estem treballant prou per millorar el nivell, que encara no es alt ni de bon troç. D´altra banda, vaig sentir a Sekia, i uff, que bé ho fan. M´encanta la música, i l´espectacle. NO em vaig comprar el cd perquè no duia diners...

Vam intentar fer un disc l´estiu passat, però va eixir mal perquè ens vam barallar amb el que gravava. Era molt informal. Ens vam haver de conformar amb el que ja s´havia fet (amb molts errors i sense corregir), però així i tot no sona mal. Jo et puc passar algunes cançons si vols. Més avant, volem vore de gravar-ne un...quan hi hagen diners...ja saps...

El meu correu és agus_pastor@hot...

Molt de gust de nou. El dia 22 d´agost tocarem en Sella amb altres grups. A vore si t´arrimes que et pilla prop!