diumenge, 11 de gener del 2009

Qua Qua...


Ho lamente. No he pogut resistir-me per un dia (bo, i també algunes nits quan vaig bufat) a cridar un poc l´atenció. Des que va començar l´any no he parat d´estudiar i estic fart. Fins i tot jo, estic sorprés. I això que no he començat els exàmens encara. Per això, aprofite una estoneta, per a ser un poc egoista i llepó i per a fer-me un petit homenatge, després d´haver-me engolit tota matèria relativa a convenis col.lectius, expedients de regulació, extinció, interrupció i suspensió del contracte de treball, les prestacions salarials...para para, que no m´ho puc llevar del cap!

Tots els 12 de gener sempre t´alçaves amb la sensació de que hui el petit món que t´envolta estava un poc més pendent de tu. La veritat és que tots els 12 de gener pareixies més devanit i dotor del que solies estar-ho sovint. La mare et despertava amb moltes besades i cantant-te el cumpleaños feliz. Sí, en castellà, perquè l´apegalosa cançó d´aniversari de la Babalà, no va cuallar massa en els xiquets i de rebot en la societat valenciana...com era? (Recollons pandereta! Ara no me´n recorde!) Sempre tenies molts regals, quantitat que dissortadament, hui no esperes tenir. Bo, sí. A banda del meravellós regal que t´espera a l´examen oral de Dret del Treball, la teua famosa i benvolguda iaia que tantes voltes nomenes al blog, ja t´ha obsequiat amb un sobret (estalvi tot!). I et conformes. Hui no rebràs massa felicitacions. No patisques! les 3 o 4 que sempre esperes especialment, t´arribaran. I et conformes. Hui te n´adones que vas consolidant-te en la vintena.22. Ta mare no para d´amollar-te que realment, el teu comportament denota que estàs fet un auelot. 22 ja en són massa com per a anar acomençant a plantejar-te molts reptes, i un futur molt incert i gens clar. 22 en són molts com per a inútilment, creure que l´arròs està començant a passar-se´n. Però, ai las! ho penses! Però estàs tranquil.

En el simbolisme enfitador i un poc desgraciat, que dia rere dia anem inventant-nos, existeix una lleja i anguniosa metàfora que consisteix a comparar els 22 recent complits amb dos ànecs. "Dos patitos"... No t´agrada, però hui, irremeiablement la toleres. Ja me´n recorde:

Que sigues molt feliç,
al teu aniversaaari,
que faces molts més anys,
Que en faces més de cent!

Salut i res més.



8 comentaris:

Jose Beteta ha dit...

Que sigues molt feliç... (cua cua!)
pel teu aniversari!
Que faces molts més anys... (cua cua!)
i tots ho celebrem!


los dos patitoooos!!!! jaja hui m'ho toleres no?

Vinga tio, moltes felicitats xicon! Disfruta del teu examen oral i sigues molt feliç hui, que t'ho mereixes.

I recorda, eres tan sols dues setmanes, 14 dies, més major que jo...

Anònim ha dit...

Per molts anys Agostí! No sabia que celebràvem el nostre aniversari tan a prop en el temps, jo només dos dies després de tu. Avui no estudiïs massa i pren el dia d'una forma diferent. A passar-ho bé!

Sole ha dit...

uooo! la cançó del babalá! Que sigues molt feliiiiç, pel teu aniversaaaari!! A mi em van enviar una bufanda i un baló de platja del babalà! I també m'agradava la canço de: vitamia A! d'alababalà! vitamina B i a pasaro be! prente vitamines i alegra la cara! vitamina C per a estar content! jajaja!!

Res...que me'n vaig per on no toca. Bueno, jo ja t'he felicitat abans, però ara via internet, que la modernitat s'ha de notar.

FELICITATS!

Besos!

Anònim ha dit...

felicitats des de Sella! ;P

iriS

Anònim ha dit...

Uns dies tard, però sempre a temps per llegir i gaudir!
Felicitats de nou, per 3ª o 4ª vegada...
La veritat és que tens raó, és el teu dia, un dia especial, però poc a poc es va perdent un poc la il·lusió d'eixe dia que amb gran ànsia esperaves que arribara quan eres més xicotet. Ara et conformes en rebre les poques felicitacions que sempre esperes i bé...algun regalet que algun amic molt detallista mai s'oblida de fer.
Per cert, pense que 22 encara són molt pocs!!Tens tota la vida per davant xicon!!

Vinga Agus, i que en faces molts més!

Laia

*MBé ha dit...

Felicitats xicon!!!
I que siguen molts més!!

Anònim ha dit...

Ie Agostí, una mica tard, però bé. Felicitats, i que en complisques molts més. Una salutació desde Altea.
Bó, res més.
Au. Que vaja bé.

Anònim ha dit...

http://www.goear.com/listen.php?v=d43c061