dimarts, 31 d’agost del 2010

Festa Estellés


Seguint la proposta de l´escriptor Josep Lozano i que ha tingut bona acollida en uns quants pobles del País Valencià, des del BLOC JOVE de la Marina Baixa i el BLOC comarcal, hem decidit retre-li també el nostre petit homenatge al poeta de Burjassot.

La iniciativa pretén convertir a Estellés en un símbol cultural que servisca de pretext per a celebrar, cada any, una Festa Estellés de reivindicació cultural valenciana en què la gent recorde els versos del poeta de la quotidianitat.

Malgrat que la data proposada era la del 4 de setembre, des de l´organització hem volgut avançar-ho tot un dia per la celebració del "Callosa al Carrer" a Callosa d´en Sarrià eixe mateix dissabte. Per tant, apunteu en la vostra agenda aquest esdeveniment. Dia 3 de setembre, a les 20 hores en el Centre Social "El Cirer" de la Nucia.

Llegirem poemes que comptaran amb l´acompanyament de l´oboista Antoni Lloret i el percussionista Josep Devesa amb la marimba. A continuació donarem pas a l´actuació del conegut cantautor de Torrent, Pau Alabajos. Per a finalitzar farem un sopar de cabasset (Cadascú que es porte el que puga, que el BLOC i el BLOC JOVE també posaran alguna cosa).

Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència i vos agraïriem que ho féreu córrer.

- Al concert posarem a la venda, unes samarretes que ha dissenyat el BLOC JOVE en les que el poema "Assumiràs la Veu d´un Poble" de Vicent Andrés Estellés forma la silueta del País Valencià. Tenim samarretes roges i negres. El preu és de 10 euros. Com que la xifra és limitada, si algú vol reservar-ne alguna ho podeu fer a través del perfil del BLOC JOVE de la Marina Baixa o bé al seu correu electrònic: blocjovemarinabaixa@hotmail.com. Ens heu de dir la vostra talla i el color que més vos agrade.

Vos esperem!

1 comentari:

Josep V. ha dit...

Senzillament: una proposta genial. A veure si em puc acostar. Salut!