dilluns, 2 de gener del 2012

Propòsits

L'altra nit, dissabte, amb una passivitat digna d'un pseudointel·lectual insuportable, vaig sentir les campanades a la ràdio mentre conduïa tot sol pels voltants de Tavernes de la Valldigna. Enguany, que les dents no mastegaven raïm anteriorment operat el ritme semblava més pausat. Tant fa. Al cap i a la fi, després de sopar ja m'havia espolsat uns quants singlotets suficients per a desitjar un feliç 2014.

Pot semblar un símptoma de rebel·lia o soledat voluntària. Podria ser. El cas és que, gustosament, vaig haver de fer de xòfer improvisat portant als meus amics al lloc del concert i anava camí de fer el segon viatge a través d'unes carreteres buïdes de cotxes i guàrdies civils queferosos. Si parle d'estos em tanquen.

Seguint la tònica general que havia observat durant els dies previs, a la ràdio no paraven de besar-se, d'omplir converses de bons desitjos i propòsits vinents i segurament insatisfets. Treball, salut, amor, bona forma i un poquet de felicitat. Poca broma. Per a ser honest, no sóc jo molt donat a acotar dins d'un espai de temps determinat una sèrie de propòsits però, malgrat ser molt repetits, poc originals i quasi eufemístics, els signaria tots ells.

No obstant, el meu propòsit principal per a 2012, 13, 14, demà o despús-demà és saber-me útil i tranquil. Retirar i soterrar vells temors i pensaments, recuperar la confiança i fer realitat els somnis compartits. Dotar d'activitat a l'extensió personal que per a mi sempre ha suposat aquest bloc.

De moment, i sense que açò supose res seriós, ja vaig complint algunes coses.

Salut i camí.

4 comentaris:

Sole ha dit...

Molt bon propòsit Agostí. El meu és fer viatgets amb bona companyia. Així que ves buscant dates per anar a Granada i per aquella ruteta que tenim pendent pel nord.

Bona entrada d'any.

Besets!

Àngels ha dit...

Salut, Agosti.

amparo ha dit...

Qué be que escrius, Agostí!.

Feliç any i que els teus propòsits se te cumpleixquen.

miquel ha dit...

Calla ,calla !! Que jo les vaig sentir al taxi...i a mes!!! No em vaig poder menjar el raim perque.... tel vas menjar tu!!! jajajaj
Amunt Komfusio!!!!!