dimecres, 18 d’abril del 2007

Ja sóc aquí!

En no poques ocasions he reproduït el vídeo solemne, alhora que abrandat, de l'ex-president de la Generalitat de Catalunya a l'exili i a casa pròpia fins 1980. Certament és ben emotiu. Com va dir Josep Tarradellas quan va tornar a casa en 1977, ja sóc aquí!. I ho dic perquè després de molts dies pensant-ho i superant la gossera crònica que sempre m'ha afectat, he creat un blog propi, ara que això comença a posar-se de moda i que jo estic necessitat d'una expansió personal profunda i seriosa.

Diverses xarrades amb grans amics com Norberto o Mauri sobre açò dels blogs, la visita diaria al blog d'Enric Morera o d'alguns forers de Valencianisme.com, han fet que finalment em decidisca a exposar ací tots els temes que em vinguen al cap. No voldria enfocar el blog a un tema en concret. M'interessen tantes coses -tantes banalitats- en este món que triar-ne una sola per a escriure seria trair l'heterogeneïtat que m'autoimpose. 


Principalment, no he vingut a fer un blog amb cap voluntat pedagògica. No em considere una persona sabuda ni molt menys, però sí que estic predisposat a aprendre a tothora. Per tant, tot açò que llance hui a l'aire està orientat no sols per a bromejar o per a que em deixeu comentaris de suport o frikis, sinó per a que vosaltres, sabuts en moltes arts i matèries em rebatiu allò que puga exposar. Perquè crec que opinar per opinar, parlar escoltant-se i refusar qualsevol altra veritat són les costums més arriscades i inútils de la condició humana.


Així que malgrat que no escriuré tots els dies, espere que açò tinga una llarga continuïtat i que vosaltres companys, amics, familiars, coneguts, desconeguts, em visiteu i comenteu, amb trellat i sobretot amb el major respecte possible.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! La veritat es que no estic massa experimentat en açò dels blogs, pero, si el vas mantenint i vas publicant regularment, et promet que aniré entrant i deixant comentaris, i si puc aportar algo, per descomptat... ho faré. O deixar alguna reflexió filosòfica després d'un caspelet, o en tornar de festa, són coses que fan els blogs estos interessants, je, je , je. Bo, espere les teues publicacions.

Anònim ha dit...

Ue, sóc la primera :)
No sé que dir perquè ja t'ho he dit abans xD
Un dia d'estos que t'avorrisques, a veure si canvies el color i li poses alguna cosa més al perfil...
Bé, l'escriptora del gran palmarés deixa ja d'escriure, que només has escrit un post i ja estic jo aclaparant el blog...
Fins ara! ^^

Anònim ha dit...

Hola Agus!!Bé açi estic, com t`he promès. Com ja t`he dit, escrius que dona gust. Els raonaments que tens en aquest escrit m`han fet veure coses molt interesants en tu, a vorer si algún dia tenim una xarradeta interesant!!! jejeje! Bé dolçor, ja en veurem!! Deu!!!
Marina

Anònim ha dit...

Hola agostinet:
Espere que tinga un gran éxit el blog que acaves de crear segur que si. Que siga ameno, que tracte tota clase de temes i no apliques censura als temes economics ni financiers, que tu molt que els critiques... pero jo se que per dins t'agraden i realment volies estudiar económiques. Bo, estaré entrant avore quines novetats ni ha per aci, algun cotilleo d'eixos que mos agraden..

Anònim ha dit...

Eeeei Agostí!!
T'has animat a fer un blog. Segur que tirarà endavant, ara el que has de fer és anar actualitzant-lo.
Bo Agustí, ja aniré entrant de tant en tant i participant... si tinc alguna cosa que aportar...xD

Salut!

Anònim ha dit...

Agustiiin!! hola wapisiim!! SoC Marieta!! :D!! Sta molt xula la teua pagina, jeje!! Wno xiket dirte k eres un tros de pa, un xiket enkantador, i super bona perona, gracies x ajudarme en tot!! Sempre stace aci per a tu en tot el k necessites cariñet :D! Espere que la nostra amistat perdure per mooooltissim temps!! No cambies maii!! I k sapigues que eres una persona mooolt especial x a mi :D! Et torne a donar les graacies x ser cm eres!!! MOOOLTS BESETS!! MarietaIagus-> Amics x a sempre :D:D:D!! tk!!

Anònim ha dit...

holaaa! xico xico no coneixia jo aquesta faseta teua de escriptor jejeje... m'agrada molt açò del blogs per el cotilleo i eixes coses ja saps jeje... bo espere que ens contes cosetes interessants jo entraré per voreu i escriute :)

mUuuuuuaaaaAks!

santxa4

Anònim ha dit...

Ieeee Agus! Molt interessant açò del blog... ja aniré entrant a vore que ens contes (marujeos i eixes coses que taaaant t'agraden... :P). Espere que ho passes genial a les festes d'Alcoi, i ens veem a les nostres que també estan açí! Colivencs! Estem en festes!!!! Dew. Maria

Anònim ha dit...

agostinet. con va dir ana, presidenta de sa casa al exili en murcia,jeje. fill meu axo dels blogs, sa posat de moda ehh. ja em contaras si aixina triomfes en les xicones, jeje. posa alguna coseta picant pa donar-li emocio. ale wapet ja te escriure mes avant.
ana.